Om oss

Transport & Maskin AS ble stiftet som transportvirksomhet i 2003. Den lokale tilbyderen av transportjenester, søppelkjøring og avfallstransport har siden den gang utført transportoppdrag for kunder i Bergen og omegn.

Vi har et langt og givende samarbeid med Ragn Sells som vi i dag utfører mange transportoppdrag for inkludert containertransport og søppelkjøring.

Dagens eier av Transport & Maskin AS, Bjørn, har vært en del av selskapet siden 2006 og tok i 2018 over eierskap og drift av transportvirksomheten. Nåværende eier har over 10 års erfaring innen transportbransjen og samarbeider tett med bedriftens andre sjåfør, Richard, om å gjennomføre alle oppdrag sikkert og effektivt til avtalt tid og pris.

Transportbransjen preges gjerne av flere utfordringer knyttet til sikkerhet og effektivitet. Vi har derimot kompetansen som trengs for å unngå risiko og holde våre løfter om sikre og pålitelige transporttjenester til kunder i hele Bergen og omegn. Våre sjåfører er utstyrt med kompetansebevis for både truck og lastebilkran i tillegg til maskinførerbevis. Til våre transportoppdrag benyttes krokbiler av nyere årsmodell fra Volvo og maskinflak til maskinflytting.

Kontakt oss

Transport & Maskin AS
Hundstadsvingen 11F
5053 Bergen

Telefon: 488 90 687
E-post: kontakt@transportogmaskin.no